S’inicia el Concurs de Milacres de Sant Vicent Ferrer

El  dimarts 7 d’abril s’inicia el Concurs de Milacres de Sant Vicent Ferrer que com cada any organisa l’associació cultural Lo Rat Penat d’acort en la Junta Central Vicentina i en el patrocini i colaboració de l’Excm. Ajuntament de Valéncia, l’Excma. Diputació de Valéncia i demés patrocinadors, per a rememorar la vida i l’obra del Patró principal del Regne de Valéncia.

Miracles 42

Les representacions es realisaran en l’edifici de l’ONCE, en la Gran Via Ramon i Cajal, 13, de Valéncia, a partir de les 16.30 hores els dies 7 dimarts, 8 dimecres, i 9 dijous.

 

 

L’altar que obrirà les actuacions, dimarts 7 d’abril, és el de Russafa que interpretarà l’obra La Profecia d’Albaida. A continuació serà la tanda de l’Altar de l’Àngel Custodi en La Lleja d’Alcanyiç i El Compromís de Casp, seguit de l’Altar de la Mar La Dòna Endemoniada i per a acabar, l’Altar de Meliana que ha escollit El Deute Pagat.

El dimecres 8 d’abril, a partir de les 16.30 hores, continuaran en les interpretacions en l’Altar del Tossal que presentarà l’obra Els Tres Sermons de Granada; l’Altar del Mercat interpretarà El Cego i els Chiquets; l’Altar del Pilar en El Prior; l’Altar del Mercat de Colon presentarà l’obra L’Home que vengué la seua Ànima i per a acabar l’Altar de Chirivella interpretarà Quico el celós.

El tercer i últim dia del concurs serà el dijous 9 d’abril a partir de les 16.30 hores, continuant en les interpretacions l’Altar de Ribarroja en El Moro Abofetejat, l’Altar del Carme La Pesta Vençuda, l’Altar de la Pila Baptismal que representarà Un Llop en pell d’Ovella i finalment, que posarà fi al certamen de 2015 l’Altar de la Canyada que representarà La Pesta Vençuda.

El fallo es farà públic després de la delliberació del Jurat que es reunirà el dia 10 d’abril, divendres, en el Saló Constantí Llombart de Lo Rat Penat a les 20.00 h.

Els guardons seran lliurats als guanyadors, el dissabte 18 d’abril a les 10.30 hores en l’Ateneu Mercantil, Plaça de l’Ajuntament, de Valéncia i com és costum i tradició l’Altar que obtinga el primer premi oferirà una representació extraordinària del milacre guardonat.

Segons les bases del Concurs, els Milacres han de ser representats per chiquetes i chiquets menors de 14 anys “ajustant-se a l’interpretació, adreça, ambientació i a la correcta dicció en llengua valenciana”.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *