Premis concurs de llibrets de falla Diputació de València

(llistat de falles en els premis i autors dels llibrets de la Secció

Regne de Valéncia)

ACTE D’ENTREGA DELS PREMIS DE LA DIPUTACIÓ DE VALÉNCIA

EN EL CONCURS DE LLIBRETS DE FALLA

L’acte se celebrarà en el Saló Alfons el Magnànim del C.C. La Beneficència

Valéncia, 30-08-2021.- Demà dimarts, 31 d’agost, a les 10.30 h. se celebrarà l’acte d’entegra dels Premis que patrocina la Diputació de Valéncia en el Concurs de Llibrets de Falla que des de 1903 organisa Lo Rat Penat. L’entrega se celebrarà en la Sala Alfons el Magnànim del Centre Cultural La Beneficència.

La Diputació de Valéncia patrocina la Secció Regne en la que participen les falles de les distintes ciutats i poblacions valencianes que no estan integrades en la JCF.

L’acte que deuria haver-se celebrat en març de 2020 fon suspés per la pandèmia i se celebrarà finalment demà en un acte marcat encara per les restriccions d’aforament. L’acte que habitualment se celebra en la sèu de la Diputació en la plaça de Manises, se trasllada al C.C. La Beneficència i únicament acodiran els presidents i falleres majors de les falles premiades junt en el poeta autor del llibret.

L’acte estarà presidit per la Regina dels Jocs Florals, Maria Chaqués, pel president de la Diputació de Valéncia, Toni Gaspar i pel president de Lo Rat Penat, Enric Esteve.

Llistat de falles en els premis i autors dels llibrets de la Secció Regne de Valéncia:

Autor entrada: hablemosdefallas