La despedida de Marina y Sara. #Elecció20

Como en años anteriores antes de la despedida de Marina y Sara las componentes de las Cortes de Honor infantil y seguidamente las adultas saltaron a escena mientras su voz en off recordaban momentos vividos a lo largo del ejercicio expresando sus sentimientos en un momento tan especial.

Un discurso de Marina y Sara que empezaba de esta manera:

Despedida de Marina y Sara. #Elecció20

El món és redó, i el que de vegades pot semblar el final, també pot ser el principi”

Un discurso bien coordinado y que en lineas generales sirve de agradecimiento a todos aquellos y aquellas que a lo largo del ejercicio las han acompañado en esta aventura llamada Falleras Mayores de Valencia.

Detallamos algunas frases de Marina y Sara y dedicadas precisamente a todas estas personas:

Despedida de Marina y Sara. #Elecció20

A totes les Falleres Majors, Presidents, falleres i fallers de les 382 falles, dir-vos que heu portat ben alt el nom de les vostres comissions.”

Tenim la sort de ser un col·lecTu que conta amb el suport constant de la seua ciutat, del seu alcalde i corporació municipal, de les forces de seguretat i dels mitjans de comunicació”

Despedida de Marina y Sara. #Elecció20

Acompanyant-nos en este viatge hi han unes persones que moltes vegades son invisibles. Parlem de la família de Junta Central Fallera.”

Podem trobar un indumentarista, un perruquer, un maquillador, orfebres, seders i artesans, que s’han preocupat de que anàrem perfectes des de la pinta als peus.”

Artistes fallers, músics, pirotècnics, poetes i tanessims professionals que amb el seu gran talent són els responsables de plasmar per sempre la grandesa de les falles.”

Hem guanyat nous germans des de cadascuna de les Juntes Locals Falleres, fins a la Festa de la Primavera en Múrcia i les festes de Burgos”

Les Fogueres de Sant Joan i les Festes de la Magdalena de Castelló. Andrea i Noelia, Natalia i Gala, moltes gràcies per la vostra esTma.”

Ha sigut tot un honor haver vist la passió que Aleida e Isabel mostreu per la festa AlacanTna, i la entrega/dedicació que Natalia i Carmen brinden al càrrec de Reines castelloneres”

Despedida de Marina y Sara. #Elecció20

Daniela, Aroa, Raquel, Nani, Marta, Zaira, Carla, Adriana, Mimpa, Celia, Laura i Lucia son eixes

12 xiquetes, que han comparTt amb mi el privilegi de ser les representants de la nostra festa.”

12 dones, 12 incomparables falleres que s’han guanyat el seu lloc al gran llibre de les falles.”

Neus: la il·lusió, Susana: única, María: genuïna, Azahara: dolçor, Raquel: sorprenent, Ana:

sensatesa, Elena: el millor exemple, Laura: intel·ligència, Andrea: passió, Marta: sensibilitat,

Laura: força i Paula: sinceritat.”

Despedida de Marina y Sara. #Elecció20

Mamà, Papà, gràcies per tot l’esforç i dedicació, per sempre estar al meu costat i per ensenyar-me a gaudir d’aquest regnat des de l’amor i el respecte per la nostra volguda festa. Com no dirigir-me a la meua millor còmplice, la meua germana Adriana”

No em podria oblidar dels cinc magnífics, els que s’han encarregat de que fóra perfecta i que mai em faltara cap detall: Edu, Angel, Miguel Angel, Joan i Ruth

A la meua Fallera Major Marina, que aquest any ha fet el paper de la meua confident, m’agradaria agrair-te tots els moments inoblidables que hem comparTt.”

Un dels grans regals que m’ha donat aquest any, ha vingut en forma de xiqueta. De una moreneta de 11 anys que te les idees molt clares, es intel·ligent, diverTda, i fallera fins a la medul·la. Sara, he trobat en tu una confident, una còmplice, una companya d’aventures”

Agrupació i sector Olivereta…. gràcies per comparTr en mi aquest meravellós viatge arreu del món faller i per tota la vostra dedicació i entrega. A la meua volguda comissió de la falla Josep Maria Bayarri -Los Isidros”

Despedida de Marina y Sara. #Elecció20

(Pincha en la imagen para poder leer el discurso completo)

Tornar al meu esTmat Barri de Sant Josep, al meu sector Algirós i Agrupació del MaríTm. A totes les seues persones, eixes que m’han recolzat des del primer moment.”

La despedida tuvo momentos muy emotivos en los que tanto Marina como Sara no pudieron contener las lagrimas sobre todo al referirse a sus propias familias que han sido el soporte más importante durante el reinado de ambas.

* Fotos: Armando Romero

Autor entrada: hablemosdefallas