XXVI Concurs de Piano ‘Mestre Josep Serrano’

(Pincha en la imagen para conocer las bases del concurso)

Lo Rat Penat ha convocat el XXVI Concurs d’Interpretació al Piano ‘Mestre Josep Serrano’,  les proves del qual se celebraran el 28 de novembre en la Sala “Constantí Llombart” de Lo Rat Penat, C/ Trinquet de Cavallers, 9 de Valéncia.

 

Els participants hauran de superar diverses proves en les diferents categories que han establit els organisadors del concurs:

Este certamen musical està dirigit als jóvens pianistes que cursen o hagen cursat els seus estudis pianístics en conservatoris o escoles musicals de la Comunitat Valenciana, en un intent d´ajudar a la promoció de les noves promeses en l´interpretació al piano.

Categoria A  fins als 15 anys, Categoria B dels 16 als 20 i, finalment, la C a partir dels 21 fins als 25. Els premis respectius son de 500, 1.000 i 1.500 euros més diploma. Els guanyadors participaran en un concert extraordinari i rebran el seu guardó en la cerimònia dels Jocs Florals de la Ciutat i  Regne de Valéncia.

 

Lo Rat Penat, fundada en 1878, decana de les societats culturals valencianes, és propietària per donació familiar del piano del mestre de Sueca, per lo que es va decidir convocar este concurs en el nom de “Mestre Josep Serrano”, u dels més grans i prolífics compositors valencians.

 

Les bases se poden consultar en la web de Lo Rat Penat, www.loratpenat.org, i també solicitar-les per

e-mail: secretaria@loratpenat.org

Autor entrada: hablemosdefallas