EL COLOR, L’EMOCIÓ I LA VISTOSITAT DE LA MÀ DEL CIRC DEL SOL DE L’OESTE

El color, l’emoció i la vistositat de les Carrosses de Dénia 2014 va arribar al centre de la ciutat de la mà de la  comissió amb l’espectacular posada en escena de les comparses grans i infantils i de la carrossa del “Cirque du Solei”.

CaRROZA 1

Amb 210 i a tan sols 8 punts del Primer Premi, el jurat ens va atorgar el Tercer Premi de Carrosses; una obra del nostre artista Juan Carlos Català que va impressionar amb la seua il•luminació al ritme de la comparsa, canvis de colors i el gran volum de la carrossa que va agradar i molt a la comissió i al públic assistent.

La nostra xicalla al ritme de la Xaranga Cachorras Band va preparar una divertida i acolorida comparsa que el públic ho va recompensar amb els seus aplaudiments.

La comparsa gran començava amb els pallassos que treien les rialles del públic seguit dels trapezistes i malabaristes.

Més arrere es trobaven les ballarines amb un ball molt vistos i colorit. Per tancar la comparsa els mims feien de les seues per donar pas a la carrossa amb Noelia, Míriam, Javier i Vicent dalt d’ella.

A pesar de que el jurat tampoc va considerar la  comparsa com a mereixedora dels tres premis, el públic va estar molt content i divertit i així ens ho va transmetre amb els seus calorosos aplaudiments.

Els càrrecs, engalanats per a l’ocasió van lluir com mai en l’espectacular carrossa que vam presentar al ritme de la emocionant música del Circ del Sol.

Des de aquestes línies la Falla Oeste vol agrair el treball del nostre artista Juan Carlos Català per una carrossa mereixedora dels millors guardons i l’esforç de la  comissió per el seu treball aquestes últimes setmanes tant en la confecció de la carrossa com en la posada en escena de la comparsa gran i de la infantil.

Un any més ens hem superat.

Podeu trobar tots els vídeos i fotografies de la carrossa, la seua creació i de la comparsa a www.fallaoeste.com.

picasa_albumid=6036352969274943265

 

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.