La Festa Fallera l’Oeste de Dénia on Tour a la vora de la Mediterrànea

Un any més, i ja van tres, l’Oeste on Tour va fer la seua parada a la Platja Aigua Blanca d’Oliva per viure la festa més refrescant de l’estiu con mana la tradició, a la vora del mediterrani.

Denia 1

La festa va començar de matí al Casal Faller Pascual García on la música i l’ambient de festa va calfar l’espera de l’autobús.

El  amic Rafa Jiménez va preparar una fantàstica paella per als assistents per agafar forces de cara a una vesprada-nit molt intensa!

Abans d’agafar l’autobús direcció Oliva, vam fer el sorteig d’una excursió amb moto aquàtica patrocinada per l’empresa local Maremoto, premi que va recaure en María Giner.

Passada la rifa era torn d’agafar l’autobús cap a la vora del mediterrani on comissió i amics van allargar la festa fins a ben entrada la nit.

Des d’aquestes línies la Falla Oeste vol donar les gràcies als assistents i cuiner d’aquesta festa que cada any compta amb més adeptes.

I vos recordem que la pròxima cita la tenim el més d’agost els dies 22 i 23 amb la gran festa de l’estiu, OesteFest a la que esteu tots convidats a assistir! Vos esperem!

picasa_albumid=6041570472040072865

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *