“XXIX Concurs de Declamació Infantil en Llengua Valenciana en Honor de la Mare de Deu dels Desamparats”,

DSC 0009 3Demà dia 16 de maig, dissabte, a les 10.30 h. i en el Saló d’Actes Constantí Llombart de Lo Rat Penat, C/ Trinquet de Cavallers, 9 de Valéncia, el Grup de Dònes Valencianes celebrarà el “XXIX Concurs de Declamació Infantil en Llengua Valenciana en Honor de la Mare de Deu dels Desamparats”, enguany en la gran participació de més de 25 chiquets i 10 poesies inèdites.

En la primera part de l’acte, la Presidenta del Grup de Dònes, Teresa Moya Ferrer, saludarà a tots els assistents i donarà la benvinguda a tots els chiquets que participen en este tradicional concurs, i que té com a objectiu fomentar i promocionar en els més menuts l’us de la llengua valenciana i l’amor i devoció a la nostra Patrona.

 

 

Seguidament els chiquets participants declamaran en molt de fervor a la Mare de tots els Valencians.

Mentres el Jurat delibera, es farà el sorteig d’uns regals que nos han segut obsequiats per a tal finalitat, i actuarà el Grup de Cant d’Estil de Lo Rat Penat.

Finalisat el concurs, es farà l’entrega dels premis i els recordatoris a tots els chiquets i chiquetes participants a l’igual que als poetes guanyadors de les poesies Inèdites.

Patrocinadors i Colaboradors:
LO RAT PENAT, DIPUTACIÓ DE VALÉNCIA, AJUNTAMENT DE VALÉNCIA, CONSELL VALENCIÀ DE CULTURA, VICTÒRIA SOUSA, VICENTE PÉREZ CABANES.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *