Xavi Gámez i Mario Gual descobreixen els projectes que plantaran a la Gran Via del Sud de Bétera

La vesprada del 30 de novembre va estar carregada d’emocions a Bétera. Els artistes fallers de les diferents comissions del poble mostraven al públic assistent els esbossos dels seus projectes de falla 2020. Entre ells, els de la Gran Via del Sud, que causaren una gran expectació.

El jove Xavier Gámez plantarà a Bétera “Hari Hachi Bu”. Un projecte molt didàctic que tracta d’ensenyar als més menuts del barri allò de “menjar menys per viure millor”. Per això, Gámez transportarà una xicoteta part del món oriental a Bétera per ensenyar-nos com d’important és l’alimentació sostenible i equilibrada.

 

D’altra banda, Mario Gual serà l’encarregat de donar forma a la falla gran. El seu lema, “encantada d’encantar-te”, ja ens confirma què tractara: les bruixes i les pors de la vida. Una falla que segons el propi artista, serà sinistra i divertida… però que segur no deixa indiferent a ningú.

 

La comissió torna a fer públic l’agraïment cap als artistes i els seus tallers pels bons resultats que ja han pogut comprovar en les visites als tallers, esperant ansiosos l’arribada de Març per fer realitat el somni de veure aquestes falles a la seua demarcació.

Autor entrada: hablemosdefallas