Vicente Gomar y Ernesto Cimas, artistes fallers 2017 de Arxiduc Carles – Músic Gomis

foto firma 1

La comissió de falla 316 Arxiduc Carles – Músic Gomis vol comunicar els seus artistes fallers per a les falles del 2017.

El president Juan A. Villalobos ha signat hui la renovació del seu amic i artista Vicente Gomar, després de l’èxit enguany en la secció segona. Així plantarà 9 anys consecutius a la demarcació continuant amb un repte que tenim en comú, millorar any enrere any.

FOTO FIRMA 2

A la falla gran hi haurà canvi d’artista, depositant la nostra confiança en Ernesto Cimas, després dels grans treballs en el darrer exercici a València. Així comença una nova etapa amb Ernesto, en molta il·lusió i motivació compartides. Estem segurs que treballarà de valent per tindre una gran falla.

FOTO FIRMA 3

en la comissió no volem oblidar-nos de Joan V. Garí, artista i també amic de la comissió, volem donar-li les gràcies perquè en aquests darrers anys ens ha portat molta alegria i il·lusió amb el seu treball, aconseguint tres pòdiums, tres primers premis de I+G i un 1er premi de secció. Sempre tindràs les portes obertes de la comissió de la falla.

I ara a començar a treballar en els projectes de les falles del 2017 !
“Tots junts fem falla”

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *