UN CAP DE SETMANA DE GAL·LA AGRUPACIÓ FALLES DE MISLATA

El dissabte començava de ben matí, a les nou i mitja del matí, i al Palau de l´Exposició tenia lloc l´imposició del bunyol d’or amb fulles de llorer i brillants de mans de la Fallera Major de València a la gent que enguany li pertocava.

UN CAP DE SETMANA DE GAL·LA AGRUPACIÓ FALLES DE MISLATA

Però el plat fort del dia arribava amb la visita de la Fallera Major Infantil i la seua Cort d´Honor a Mislata. Al voltant l’una del migdia, arribava la comitiva, que eren rebuts a les portes de la casa de la vila per autoritats municipals, falleres, falleres, curiosos… L’acte protocol·lari i oficial va ser al saló de plens de l’ajuntament, on l’alcalde de la Vila En Manuel Corredera Sanchis, el regidor de festes, el regidor de participació ciutadana i el President de l’Agrupació varen fer entrega de les insígnies de la Vila i de l’Agrupació respectivament, després de que tant el President de l’Agrupació com l’alcalde dedicaren unes paraules a les tretze xiquetes l’acte arribava a la seua fi, bé la primera part de l’acte, per que des del saló de plens ens vam traslladar al despatx principal per a que Carmen Monzonís i Akzara Moya Pérez (component de la Cort i fallera de Salvador Giner) signaren en el llibre d´Honor de l’ajuntament. Més tard era el torn de trencar el protocol en certa manera, en un dinar que vam oferir en un conegut restaurant de la localitat, on tant les màximes representants de les falles infantils i els nostres representants menuts van intercanviar el seu temps en moments divertits amb rialles i coses de menuts.

UN CAP DE SETMANA DE GAL·LA AGRUPACIÓ FALLES DE MISLATA

UN CAP DE SETMANA DE GAL·LA AGRUPACIÓ FALLES DE MISLATA

A les quatre de la vesprada, ens tornàvem a desplaçar fins el Palau de l´Exposició, en esta ocasió  per a realitzar l´intercanvi de fotografies amb la Fallera Major de València, Laura Caballero, on les nostres Falleres Majors i Presidents, van poder a banda d’intercanviar les seues fotografies, unes paraules durant uns breus moments.

UN CAP DE SETMANA DE GAL·LA AGRUPACIÓ FALLES DE MISLATA

I com dèiem este ritme frenètic no para, per la vesprada vam poder assistir a la inauguració del nou casal de la Falla Plaça Eduardo Marquina. I per la nit algunes comissions van tindre els seus propis actes per a tancar un dissabte molt intens. ###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *