Salamanca – Comte d’Altea, els Germans Tomillo i Daniel Jiménez Zafrilla


A Salamanca – Comte d’Altea els responsables de construir les Falles que es plantaren per a esta Comissió en el 2015 són els Germans Tomillo; Carles i Sara per a la infantil i Daniel Jiménez Zafrilla per a la major. Ells van ser els van explicar els seus projectes en la presentació dels mateixos que va tindre lloc divendres passat 28 de novembre.

Que millor manera de definir estos projectes que els que dóna la pròpia comissió i que resumim en estes frases:


Art és provocació, innovació, experimentació, ingeni, creativitat. Genera sentiments, sensacions, no deixa indiferent, apassiona, sublima…


 Les falles són cultura, en són art. Art efímer. Patrimoni Inmaterial del món.

 En 2015 anem a plantar art, anem a plantar innovació, anem a plantar provocació i transgressió. Anem a plantar dos falles. Dos falles en el sagell de Daniel Jiménez Zafrilla i dels Hermanos Tomillo.

 Mentrimentres aplega el mes de març, presentem els esbossos de les nostres pròximes falles, així com el proyecte d’activitats al voltant a les mateixes que, baix el crit “¡a fer la mà!”, posarà cada aspecte social i polític del nostre entorn en el lloc que li pertoca.


La presentació va estar conduïda per Manuel Andrés Zarapico i amb la presència dels seus màxims representants encapçalaments pel seu president, Alberto García Iranzo.

picasa_albumid=6089717109518963649

 

@Salamanca_Conde #fallas 2015 #falles2015

 

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *