Programació del Concurs de Teatre Faller

CATEGORIA JUVENIL

DISSABTE 14 DE SETEMBRE, 12 h

BLAU#15

Regne de València-Duc de Calàbria  

Obra de Nacho López Murria Dirigida per Lucía Andrés Zarapico

SINOPSI

Blau som tu i jo, o allò que pensava que era jo i allò que creia que eres tu. Blau són els retrobaments, els besos mai donats, l’espera, la rotonda, Marga i la seua necessitat d’eixir amb tots els xics. El botebotella i els pets aquàtics. Blava era la meua bici, la de les maneguetes taronges. Blau. Blau era el trage de bany de Raül. Blau són quinze, un número massa alt perquè estiguem separats

CATEGORIA JUVENIL

DISSABTE 14 DE SETEMBRE, 18 h

VERÍ DEL TEATRE

Duc de Gaeta-la Pobla de Farnals

Adaptació del text de Rodolf Sirera Dirigida per Hernan Mir Serrano i Paqui

SINOPSI

València, 2019. Gabriela Dubón, una famosa actriu, és convidada per la directora d’una social media, famosa influecer per les seues aficions extravagants, a visitar-la en la seua oficina. Allí rebrà l’encàrrec d’interpretar una obra teatral sobre la mort d’un personatge històric, escrita per la mateixa directora. Prompte comprovarà que tot és un parany d’esta per a sotmetre-la a un cruel experiment sobre realitat i representació en relació amb el tema de la mort.

CATEGORIA JUVENIL

DISSABTE 14 DE SETEMBRE, 20 h

VOLGUTS PARES

Vilanova de Castelló-Horticultor Galán

Obra de Juanma García Castellano Dirigida per Silvia Delgado Herrera

SINOPSI

Cinc adolescents analitzen, satíricament, la relació amb el seus pares. Històries de la seua vida quotidiana que podrien donar-se en qualsevol casa amb xiquetes de quinze anys, contades amb molt d’humor.

CATEGORIA JUVENIL

DIUMENGE 15 DE SETEMBRE, 18 h

EL SENYOR DE LES MOSQUES

Arquebisbe Olaechea-Sant Marcel·lí

Obra de William Golding Dirigida per Silvia Atienza Mora

SINOPSI

La guerra ha esclatat. Un avió ple de xiquets s’estavella en una illa deshabitada. Són els únics supervivents després de l’accident. Es troben sense llar, sense escola, sense adults ni regles. Prompte construïxen una microsocietat, la fràgil estabilitat de la qual destruïx la troballa de “la bèstia”. L’aventura es convertix en una situació límit que posa als xiquets contra les cordes.

CATEGORIA JUVENIL

DIUMENGE 15 DE SETEMBRE, 20 h

#100NOMÉS

Borrull-Socors 

Obra inèdita de Pepa Gómez Dirigida per Lorenzo Ferrer No recomanada per a menors de 18

SINOPSI

Any 2121. El tercer i quart món han mort. La raça suprema ha acabat, per fi, amb la brutícia de la humanitat. El Govern dels 100 recluta la joventut per a un estat en guerra. Sense personalitats, noms ni sentiments, la joventut té la força, però li sobra rebel·lia. En esta sala acaba la seua formació per a deixar de ser persones i ser… l’autèntic exèrcit del món modern. Però només pot governar un.

 

Autor entrada: hablemosdefallas