Presentat el llibret de la falla VilaNova de Gandia


 

Passat divendres el casal de la Falla VilaNova s’omplia de gom a gom per a conéixer el resultat de tot un any de treball en el seu llibret. Eren molts els amics i fallers que volien conéixer aquest llibret. Entre ells estava Alba Gadea Boix, Fallera Major de Gandia, Jose A. Payán Pintado Vicepresident de festes de la Federació de Falles de Gandia, Marta Cháfer Alcadessa de barri del centre històric, i les reines de la comissió de la VilaNova. 

 


 

Com sempre, l’equip de llibret va fer riure tot el públic amb una presentación plena d’humor i sàtira, com ho és el seu llibret que ja respira un estil propi que porta com a bandera l’explicació de la falla i les col·laboracions desinteressades. Poc a poc explicaren tota l’obra: des de la portada de l’il·lustrador Efe Suárez fins a les nombroses col·laboracions gràfiques i literàries d’arreu del llibre. Com és tradicional l’eix conductor del mateix és l’explicació del monument sota el lema “Escola de Bruixeria”, on podiem vore als personatges pública de la ciutat rebent classe de les arts adivinatòries més freqüents. A més enguany, s’ha fet un esforç per fer un pas endavant en l’ús de les noves tecnologies i així es va mostrar en la pròpia presentació on la delegación de llibret va mostrar el monument en realitat augmentada, que  amb una APP podia veure’s en 3D, com si d’un objete real es tractara, gràcies a la col·laboració de Bienetec.
 

 
Les cares de satisfacción i els somriures es podien veure entre el públic en un dels dies més esperats per a aquesta comissió, que l’any passat ja aconseguí un segón premi en Gandia i un 16 en els premis d’ús i promoció del valencià que atorga la Generalitat Valenciana.
 
picasa_albumid=5984955890819147233

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *