Presentació Esbossos 2015 en Castielfabib

La comissió fallera de Castielfabib – Marqués de Sant Joan, desvela els seus esbossos de les falles per al 2015

https://lh5.googleusercontent.com/--xcvNZ3WCiQ/VEf6QcdYEmI/AAAAAAAFk6E/Mrp_EZ3iu2w/s512/Falla%2520gran_Flor%2520sense%2520arrels.jpg

Com és habitual la presentació d’artistes i esbossos es produeix a través de les xarxes socials encara que aquest any, ja vam anunciar els artistes i els lemes durant la inauguració del casal el passat divendres 3 d’octubre hui és el torn de desvetllar un dels secrets que més ens agrada guardar, els esbossos!!

https://lh4.googleusercontent.com/-El1mnP3qdys/VEf6QIWgB2I/AAAAAAAFk6A/m-qtUcwnfd4/s575/Falla%2520Infantil_Somnis%2520de%2520pes.jpg

Falla Infantil serà realitzada per l’Estudi de Creació Nituniyo (http://nituniyo.eu) i portarà per lema “SOMNIS de PES”

Falla Gran repetiran Maria Oliver i Javier Molinero, membres de Sr. Mixuro (http://www.mixuro.com) amb la falla “FLOR sense ARRELS”.

Igual que en anys anteriors seguim treballant amb materials ecològics, reciclats i reutilitzats així com amb falles participatives perquè tant els fallers, com el barri i amics senten que les falles no són alienes a ells sinó que formen part de la festa.

Esperem que a mesura que anem desvetllant els projectes us aneu interessant per ells i pugueu col·laborar als tallers que organitzarem.

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *