El Sentiment Valencianista Arriba al Llibret de Falla

Aquest any la comisión de la Falla Castielfabib – M. Sant Joan, amb la col·laboració de Retales Estudio Creativo, ham volgut fer un llibret totalment enfocat al tema de la falla gran. Dediquem el llibret al “Sentiment Valencianista”.

https://lh3.googleusercontent.com/-6C1m9tAm-kg/VPC56qPIb3I/AAAAAAAF8g0/uH2DqBdo0Vg/s575/Foto_Col.laboradors.png

El Valencia C.F centra el contingut de la publicació anual: reflexions sobre l’actualitat més recent del club, articles de periodistes esportius reconeguts i debat entorn a l’impacte del nou Mestalla al barri de Campanar són alguns dels temes que podreu trobar a les pàgines d’aquesta obra literària.

https://lh5.googleusercontent.com/-75ys1sBgZ4Y/VPC56Ta3KyI/AAAAAAAF8gw/ZEjqmJphTcQ/s575/Foto_Comissi%25C3%25B3.png

Firmes habituals als mitjans de comunicació com Vicent Molins, Paco G. Polit o David Blay; treballadors i aficionats del club com Julián Carabantes i Manolo Mas; destacats membres de l’entramat associatiu veïnal de Campanar com Rafa Ibañez i fallers com Ricardo Ruiz i Dani LLuch protagonitzen els texts que podreu llegir.

Desde la comissió Volem agrair a tots els col·laboradors la seu desinteressada participació i expressar la nostra alegria per la excel·lent acollida que ha tingut el llibret una vegada presentat ahir a la Seu de la Federació Benicalap – Campanar

La versió digital del llibret. !!http://www.bit.ly/LlibretCastielfabib15

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *