Presentació de la Revista El Granerer

Les falles de Torrent presenten la seua revista oficial El granerer del 2014 amb un homenatge als llibrets.

 

El granerer

 

Quan El Granerer ix al carrer comencen oficialment les falles a Torrent.

 

 

La revista oficial de les falles de la capital de l’Horta Sud compleix 42 anys amb un especial dedicat als més de 1.000 llibrets de falles editats històricament en la ciutat.

 

Amb este article es completa l’exposició situada en l’EMAT: “85 anys de llibrets de falla a Torrent (1928-2013)”, tot un homenatge a este gènere de la cultura popular.

 

L’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, va rebre el primer exemplar i va entregar-ne dos més a les falleres majors de Torrent, Beatriz Fernández i Mireia Galán.

 

Les corts d’honor i els representants de les 29 falles de la ciutat van estar presents en l’acte on es va projectar un documental sobre la història dels llibrets de falla.

 

El contingut d’El Granerer millora enguany en qualitat, juntament amb els esbossos de totes les falles de Torrent, amb les entrevistes i records fotogràfics de les passades falles.

 

recorregut pels premis i fotografies del 2013 i de tot el que s’ha fet al llarg d’enguany, aixi com les poesies premiades en la passada edició dels Jocs Florals.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *