Presentació de Cartells Tomàs Femenia de les Falles de Gandia

Les Falles de Gandia obrin el termini per presentar les obres artístiques del Concurs de Cartells Tomàs Femenia. Com és tradició ja al món faller, el cartell guanyador anunciarà les festes josefines. Se seleccionarà un cartell guanyador i un màxim de 2 finalistes.

El premi del guanyador està dotat amb 600 € (patrocinat per Plaza Mayor) i serà lliurat pel responsable del C.C. Plaza Mayor el dia 2 de desembre de 2016.

Les obres que vulguen participar es deuran lliurar convenientment empaquetades, al domicili de la Federació de Falles de Gandia: c/ Sant Martí de Porres, 29, 46702, Gandia, València, amb la inscripció “IX Concurs de Cartells Falles 2017 Tomàs Femenia”, abans del dia 23 de novembre, data límit de recepció abans de les 21.00 h.

Tots els treballs rebuts amb posterioritat a aquesta data seran acceptats mentre la data del mata-segells estiga compresa abans de l’esmentat dia 23 de novembre.

Ací pots consultar les bases.
El Concurs de Cartells Tomàs Femenia és un homenatge a Tomàs Femenia, president de la Junta Local Fallera durant 12 anys i a més, una persona molt estima per tots els gandians. Tomás ha sigut un referent per a la vida de les Falles, ja que des de ben xicotet va participar d’aquestes. Va lluitar perquè les Falles de Gandia es reconegueren com un poc més que una festa, com a cultura.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *