Nominats IV edició premis Bernarda de Teatre Faller

Amb més de 20 candidatures presentades, els Premis Bernarda de Teatre què organitza la comissió de la Falla dels carrers Sevilla-Dénia i Germanies ja tenen finalistes en les seues tres categories.

Així, i una vegada analitzades les esmentades candidatures, la comissió va decidir nomenar finalistes en la categoria individual a Xavier Serra (“Malalt de Falles”), Joan Ortega i Gaspar Zamora.

En la categoria de col·lectiu, els nominats són l’Associació Cultural Fallera Na Jordana, la comissó de Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals i l’Associació de Teatre Pànic Escènic.

Finalment, per al Premi Bernarda “Russafa”, el qual busca posar en valor la tasca d’una persona o col·lectiu vinculats al barri de Russafa, han resultats nominats Paco Llago, Rosario Garcià i Chema Cardeña.

La decissió està ara en mans del jurat, format pels guardonats de les anteriors edicions dels premis, ja que són ells els encarregats de triar als guanyadors d’aquesta quarta edició dels Premis Bernarda de Teatre amb els que Sevilla-Dénia reaferma el seu compromís amb el moviment cultural generat per les comissions falleres en general i amb el Teatre Faller en particular.

La gala de lliuraments de premis tindrà lloc a finals del mes de Juny, en data, lloc i hora què comunicarem amb suficient antelació i en la què es retrà homenatge a qui fora faller de la comissió i dramaturg Josep Navarro i Salvador.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *