Lo Rat Penat celebrarà l’acte de llectura dels llibrets de falla premiats en 2016

Loratpenat 01

Lo Rat Penat celebrarà el pròxim dimarts 17 de maig, a partir de les 19.30 h. el tradicional acte de llectura dels llibrets de falla premiats en el Saló Constantí Llombart de l’entitat, en el C/ Trinquet de Cavallers, 9 de Valéncia.

En ell, els poetes festius valencians guardonats en premi extraordinari durant les últimes festes falleres en el concurs centenari que des de 1903 organisa l’entitat valencianista donaran a conéixer el seu treball que ha contribuït un any més a la consolidació de la lliteratura festiva en llengua valenciana.

En concret, Ampar Cabrera, guanyadora del Premi Extraordinari “Bernat i Baldoví”, Joan Ant. Alapont, Donís Martín, Elena Casa, Rafael Melià, Joan Vicent Chenoll, Sito Sanchis, Manuel Lagardera, Isidre Vt. López, Manuel Andrés, Donís Salvador i Immaculada Ballester posaran la veu als seus propis poemes a on se conjuguen l’ingeni, la gràcia i l’humor baix el domini de la mètrica i la tècnica.

L´acte estarà presidit per la Fallera Major de Valéncia, Alicia Moreno, la Regina dels Jocs Florals, Bettina Vöhringer, i el President de Lo Rat Penat, Enric Esteve.

Igualment amenisarà l’acte el Cor Popular de Lo Rat Penat, dirigit per Jesús Madrid.

En el Concurs de Llibrets de Falla de Lo Rat Penat s’han repartit un total de 239 premis en estandart per a les falles gràcies a la colaboració dels següents patrocinadors: Excm. Ajuntament de Valéncia, Excma. Diputació de Valéncia, Las Provincias, Levante-EMV, La Casa de Los Falleros, Play-Radio 107.7, Armando Serra, Família Peris, Família Camps, Família Melià, Família Bea, Família Alapont i Família Ramon-Garcia.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *