Lo Rat Penat celebrarà l’acte de llectura dels llibrets de falla premiats en 2014

imagesLa Fallera Major de Valéncia i la Regina dels Jocs Florals presidiran este entranyable acte en el que els poetes valencians llegiran fragments dels millors llibrets

Lo Rat Penat celebrarà el pròxim dijous 22 de maig, a partir de les 19.30 h. el tradicional acte de llectura dels llibrets de falla en el Saló Constantí Llombart de l’Entitat, en el C/ Trinquet de Cavallers, 9 de Valéncia.

En ell, els poetes festius valencians guardonats en premi extraordinari durant les últimes festes falleres en el concurs centenari que des de 1903 organisa l’entitat valencianista donaran a conéixer el seu treball que ha contribuït un any més a la consolidació de la lliteratura festiva en llengua valenciana.

En concret, Sito Sanchis, guanyador del Premi Extraordinari “Bernat i Baldoví”, Joan Antoni Alapont, Ampar Cabrera, Manolo Garcia, Donís Martín, Rafael Melià, Manuel Lagardera, Josep Albert Aymemir, Elena Casa, Xavier Salvador i Donís Salvador posaran la veu als seus propis poemes a on se conjuguen l’ingeni, la gràcia i l’humor baix el domini de la mètrica i la tècnica.

L´acte estarà presidit per la Fallera Major de Valéncia, Carmen Sancho de Rosa, la Regina dels Jocs Florals, Marisa Marín de Monzonís, i el President de Lo Rat Penat, Enric Esteve.

Igualment amenisarà l’acte el Cor Popular de Lo Rat Penat, dirigit per Jesús Madrid i presidit per Rosa Bartual.

En el Concurs de Llibrets de Falla de Lo Rat Penat s’han repartit un total de 218 premis en estandart per a les falles gràcies a la colaboració dels següents patrocinadors: Excm. Ajuntament de Valéncia, Excma. Diputació de Valéncia, Las Provincias, Levante-EMV, La Casa de Los Falleros, Armando Serra, Família Peris, Família Camps i Família Melià

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *