Lo Rat Penat celebra la festa de la Santa Creu

Loratpenat 01

Un any més, i en motiu de la Festa de la Santa Creu i del tradicional Concurs de les Creus de Maig que organisa la Societat d’Amadors de les Glòries Valencianes, el Grup de Danses de Lo Rat Penat ha plantat una creu de flors en la frontera de la sèu de l’entitat, situada en el carrer Trinquet de Cavallers, n. 9 de la ciutat de Valéncia.

Per a celebrar la festa, el pròxim divendres 6 de maig, a les 22:30 h., es cantaran els tradicionals ‘Mayos’ davant la Creu, i acte seguit es ballaran les danses pel carrer Trinquet de Cavallers fins a la plaça de Nàpols i Sicília, en les que podran ballar tots aquells que vullguen participar.

Després d’un temps de preparació per a dotar-les de personalitat pròpia, les Danses de la Santa Creu contaran des d’enguany en una estructura renovada, composta per una jàquera, les danses i el fandanguet, passades de dansa plana seguint l’estil de les danses populars de les comarques al voltant del Cap i Casal, i tot acompanyat des del punt de vista musical per melodies pròpies de la ciutat de Valéncia.

El Grup de Danses de Lo Rat Penat convida a tots a acodir i participar, ballant, tocant i cantant tots junts.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *