L’Associació d’Estudis Fallers organitza visites guiades al Museu Faller amb motiu del Dia internacional dels Museus

L’objectiu és difondre el valor patrimonial de la festa de les Falles

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus i en el marc de la candidatura de l’Espai Cultural de les Falles Valencianes a ser reconegut com a patrimoni immaterial de la humanitat per la UNESCO, l’Associació d’Estudis Fallers ha organitzat unes visites guiades gratuïtes al Museu Faller de València el dissabte 19 de maig. L’objectiu és contribuir a la posada en valor patrimonial i difusió d’un dels pocs elements materials conservats dels efímers cadafals fallers, els ninots indultats. La seua singularitat etnològica i artística expressa simbòlicament la nostra identitat i projecta en el exterior la nostra festa més universal.

Estes visites guiades al Museu Faller són gratuïtes i estan dirigides tant a les comissions falleres com al públic en general. Amb una durada aproximada de 45 minuts, les visites tindran lloc el dissabte 19 de maig, en torns de matí i de vesprada. Els interessats poden inscriure’s enviant un correu electrònic a l’adreça <info@estudisfallers.org>.

Amb esta activitat, l’Associació d’Estudis Fallers continua el seu treball de posada en valor dels elements patrimonials de la festa de les Falles, seguint una línia que va encetar amb la confecció del catàleg raonat de la col·lecció de ninots indultats (L’indult del foc, 2000-2005) i la Guia del Museu Faller de València (2010).

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *