La Falla Les Roques firma el seu artista infantil per al 2013!! .

Dimarts passat, dia 1 de Maig, els nostres màxims càrrecs junt amb una delegació de la nostra falla es van desplaçar fins al taller del jove artista faller Carlos Borrás, en qui s’ha confiat perquè siga el nostre artista i realitze el nostre monument infantil 2013.

La visita al seu taller va ser una experiència molt gratificant, Carlos, ens va contagiar la seua il·lusió i ganes per plantar en la nostra ciutat i ens va mostrar alguns dels ninots que ens ha començat a confeccionar així com l’esbós del que serà el nostre monument infantil. Només veure les caretes dels nostres màxims càrrecs infantils Emma Miralles Roselló i Marcos Gimeno Pérez, que plens d’il·lusió corrien d’un costat a l’altre del taller, debatint quin sera el ninot que es quedarien, no vam tindre el menor dubte, la falla de Carlos era per a nosaltres!!”

Des d’ací Carlos, posem tota la nostra confiança en tu, i et donem la benvinguda a la nostra Falla, on desde ja tens les portes obertes per a vindre sempre que vullgues. Esperem que siga una gran col·laboració, un abraç amic!

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *