L’Agrupació de Falles Poblats al Sud presenta els projectes 2018

(Pincha en la imagen para ver el album completo)

El diumenge 14 de gener va tindre lloc la presentació dels projectes que, les 12 comissions que composen l’Agrupació de Falles Poblats al Sud, plantaran a les places i carrers al mes de març durant la setmana fallera. A l’acte va a assistir la fallera major de València i la seua cort d’honor.

Davant dels representants 2018, falleres i fallers, i amb l’especial assistència de Rocío Gil Uncio, fallera major de València i la seua cort d’honor, la presentació d’esbossos de l’agrupació, celebrada al casal de la Falla Hellín- Pere de Lluna, va mostrar conjuntament els monuments grans i infantils, que són els elements més representatius d’aquesta festa, al voltant del qual naixen i giren tota la resta d’activitats i d’actes que completen els nostres dies grans.

Els representants de les distintes comissions, Falla Gloria – Felicitat – Tremolar, Falla Plaça Verge de Lepanto, Falla Plaça de la Sequiota – El Palmar, Falla Mossén Josep Cuenca – Pinedo, Falla Plaça del Riu Segura – Forn d’Alcedo, Falla Maria Ros – Manuel Iranzo, Falla Tres Camins – Pinedo, Falla Hellín – Pere de Lluna, Falla Grup de Peixcadors – El Perellonet, Falla Embarcadero – Historiador Betí – El Saler, Falla Sirena – Delfines i Falla Jesús Morante Borrás – Camí Caminot, varen descobrir els esbossos junt amb la fallera major de València, amb la que varen intercanviar unes paraules.
El president de l’Agrupació de Falles Poblats al Sud, Salva Castelló Lerma, va imposar a Rocío Gil la insígnia de l’agrupació, a més, va agrair la seua assistència i la de la seua cort, així com la de tots els presents a l’acte.
 
(Pincha en la imagen para ver el album completo de los bocetos)

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *