Gala del 40 aniversario de Junta Local y 30 aniversario de la figura de Falleras Mayores de Aldaia

https://lh3.googleusercontent.com/sCPqMGdHvMS5btLcEIse7IibeEV5GCFglVbhNt4v2m0DayDuNtonTbg6XT_ISHMjbJoKZcPHtQgKnFWZjL06Z7IfsvJD6uqVhqPpJ3FsOuWy1iYO8YtkG7stsG03ZFdUErbf8ap3mKO6KkqODFkCM1m4JQDkF6KM9PXR6U3ckf6n4_6yiW7YeVKrRAVMdKtFH6_zcjo6umPIXIzX-7Ln78-JMYUgd2whynnMvczkTpZjMnxSgehCcuDEEQtrH2dpJSTznQHq_zHnNZxE5WClTvWlfAGfJdyymFBTbqctAfU-Ujc3XXdaSF33XOq2PCkhFUaT6zo26GjX74OiCgw2CvA1VEfaAI89wJmpXdblluTfHqxe-ov1-N_hRgAynL_Trtjtt4_dImzO_TgKuwIftVRscfZlIi8Y7wJ9DRPn3ChyWMNo-QH14FIef9vZk7OPdQWBawq9Ysx3mJJmoJfRyzTgTLyE7WOnIhn8yxCxyv3e0WE4peipdcwGepX_qUMt7cKSqCIq1kfc4zivw9xxgXcR9ky6C8iKK5IiDK3wknhWutEGAf0TdvvoF_S6XKXC8lMnzCMoigZiYR58lPFYio6Pv1-0AeR5ZW_dlm4zqDizwU5frd9A5zILcX2K8dUPk4nXDurB6e18ete7SENMsTSmcrt6ccV97NpEU9FwrTgq1RK8yOWW0L3SIw=w617-h585-no

El diumenge 16 de setembre de 2018 a les 19h en el Teatre Auditori Municipal d’Aldaia (T.A.M.A), serà la Gala commemorativa del 40 aniversari de Junta Local i el 30 aniversari de la figura de Falleres Majors d’Aldaia. En aquest acte s’estrenarà el pasdoble faller “Aldaia Fallera” composat pel director musical Hugo Chinesta.

En la gala se farà entrega a totes les falleres majors d’estos 30 anys, així com als secretaris, presidents, regidors i alcaldes dels 40 anys de la fundació de la Junta Local Fallera d’Aldaia, de la insignia del 40 aniversari i la partitura del passodoble fallero, diseny dels artistes fallers Ceballos i Sanabria.

Al finalitzar l’acte es realitzarà un vi d’honor en el hall de l’Auditori.

Hugo Chinesta, Aldaier i Mestre Superior en Música, Llicenciat en Composició pel Conservatori Superior Salvador Segui de Castelló I Mestre de Percussió.

Estudià amb els mestres Ferrer Ferran, Miguel A. Berbis, Miguel A Mateu, Jesús Vizcaino,Claudia Montero,Emilio Calandin,Cesar Cano etc…

Paral•lelamente realitza estudis d’armonia i composició amb el mestre Miguel A. Mateu i armonia moderna amb José Luis Granell.

Com a compositor ha sigut finalista en diversos concursos i ha obtingut diversos premis i mencions: accésit en el XLII Concurs de Composició de Música Festera Ciutat d’Alcoi (2005), Menció d’Honor del Concurs de Passodobles Ciutat de Segorb (2006). Va ser finalista en Huí Huí Música de la SGAE en 2007 i va estar nominat als premis Euterpe en 2007 pel passodoble Alma de toro. Algunes de les seues obres han estat seleccionades com obres obligades en diferents certamens, com el provincial de Castelló, autonòmic de la Comunitat Valenciana i el Certamen Internacional de bandes de Ciutat de València. Rep encàrrecs de diferents agrupacions musicals i productores.

Els seus treballs són editats per les editorials AB Música, Rivera Editores, Diputación de Valencia i la editorial Piles.

Estudia direcció de banda i orquesta amb els mestres: Ferrer Ferran, Pascual-Vilaplana, Jan Cober, Salvador Sebastià, Miquel Rodrigo entre altres …

Ha sigut director titular de les agrupacions musicals: Banda Juvenil de la Unió Musical d’Aldaia, l’Agrupació Musical Els Majors de l’Horta Sud, S.M La Tropical de Benigànim i UMC d’Altura.

Ha dirigit, com director convidat, les següents formacions musicals:

UMC Estivella (València), L’Armonia de Montroi (València), Sant Joan de Moro (Castelló), Lira Borriolenca de Borriol (Castelló), UM Alcoi (Alacant), UM Aldaia (València), Ateneo Musical de Cullera (València).

Ha sigut guardonat com director en diversos Certamens: Primer Premi i Menció d’Honor en el Certamen Provincial de València 2007, amb la S.M La Tropical de Benigànim, Primer Premi i de Menció d’Honor en el Certamen Provincial de Castelló 2009 i Primer Premi i Menció d’Honor en el Certamen Autonòmic de la Comunitat Valenciana de 2009 , Amb la UMC d’Altura (Castelló), i és Director d’Honor de l’Agrupació Musical Els Majors de l’Horta Sud.

Ha dirigit i arreglat diversos espectacles amb banda com: Cabaret, Jesucristo Superstar, Disney, Metamorfosis, etc… amb els cantants: Javier Santes, Mavi Lorente, Neus Ferri, Gema Hernandez, Kelo Almiñana, Javier Palacios, María José Martos, Paco Muñoz , etc…

Director de la Macrobanda de la FMSCV de l’Horta Sud formada per més de mil músics a l’any 2003, i director Macrobanda Junta Central Fallera de València interpretant el passodoble “El Fallero” en l’entrada de bandes de 2016.

Com a director té registrats diversos treballs discogràfics destacant “Huracains” amb la SM La Tropical de Benigànim amb el qual obté el premi Euterpe 2012 a la millor gravació , “La Música del Nostre Poble” un monogràfic del compositor Bernabé Sanchis, amb la Unió Musical d’Aldaia i “El So dels Kaimans” amb la Lira de Alfarp.

Des de 2013 és assessor musical i colaborador del programa de festas valencianes “Cadafal”, dirigit per Alejandro García, sent el compositor de la sintonia del programa.

Col•laborador de la revista fallera Actualidad Fallera on ha escrit diversos articles relacionados amb la música en la festa fallera.

En l’actualitat és director titular de La Lira d’Alfarp, amb la qual ha aconseguit el Primer Premi en el Certamen Provincial de València 2017, a més és director de l’escola de música de la Unió Musical d’Aldaia.

 

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *