JUNTA LOCAL FALLERA LLANÇA 3 CONCURSOS PER AL MON FALLER.

La Junta Local Fallera de Dénia, ha convocat, com a novetat, 3 concursos per a menejar al món faller des de la llar en aquestes dates tan especials per als integrants de la festa.

Per una banda, hi haurà el “I CONCURS D´ENGALANAMENT FALLER A LA LLAR”, per donar visibilitat a la festa des de les llars dels fallers, que hauran d’engalanar els seus balcons, finestres o façanes, sempre que es vega des de el carrer, amb originalitat i temàtica fallera, omplint així Dénia un poc de color en aquest trist març.

Per a la xicalla fallera, convoquen “I CONCURS DE DIBUIXA LA PLANTA” en modalitat infantil, per a donar-els entreteniment a la llar, els fallerets i falleretes hauran de dibuixar com és per a ells la planta d’una falla vista des de els seus ulls.

Finalment, el tercer concurs “I CONCURS DE CRÍTICA FALLERA” amb
temàtica lliure i que recorde la sàtira que tant caracteritza el món faller. Tant els dibuixos com les crítiques falleres, es publicaran en les xarxes socials de Facebook, i l’engalanament tothom és podrà visitar pels carrers per tothom.

Hi haurà un únic premi en cada concurs, i sols podran participar les
persones que estiguen censades en alguna comissió fallera en l’exercici 2020/2021.

La resta d’informació bases es pot consultar en la web de la Junta Local Fallera www.fallesdenia.com http://www.fallesdenia.com/bases-deconcursos/.

Els guanyadors/guanyadores es faràn publics el dia 19 de març
mitjantçant les xarxes socials de JLF.

Fallers i Falleres, fent-nos sentir més que mai!:

Autor entrada: hablemosdefallas