Gala de Curtmetratges Fallers de les Falles de Gandia

https://lh3.googleusercontent.com/-cBcAVbeza7c/Vq5rduJP0LI/AAAAAAAG6to/X1lDZtajAxw/s570-Ic42/gala-curtmetratges-fallers-400x250.png

La Gala de Curtmetratges Fallers de les falles de Gandia sorprenia, com cada any als assistents. Sempre ha estat una nit divertida, diferent al món de les falles gandianes. Aquest any no podia ser diferent.

Les Reines de les Falles participants, presidents i nominats als FEDES arribaven al Museu Faller amb motos vespes, gràcies a la col·laboració del Club de Vespes de Gandia. Fins a 10 motocicletes traslladaven als protagonistes fins la porta del Museu Faller. Cap gala cinematogràfica li ha fet ombra a aquesta màgica nit.

L’espectacle començava, el públic assistent estava impacient per començar a riure, no podia ser d’altra manera. Una colla de fallers escenografiaven al Museu Faller el que no hi es veu a un curt faller. El públic no parà de riure, sincerament aquest curtmetratge era un autèntic desastre…

Amb el transcurs de l’obra, tots els assistents i espectadors de Tele7 pogueren conèixer quins eren els guanyadors dels premis FEDE al millor actor, actriu, guió, comèdia i director. (Ací pots saber els guanyadors)

I finalitzà l’acte amb la part protocol·lària, l’entrega de premis al millors 5 curtmetratges fallers. Les Falleres Majors de Gandia, Lluna Garcia i Raquel Diaz, tingueren l’honor de fer entrega dels banderis a les comissions guanyadores. (Ací pots saber els guanyadors).

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *