Exposició “Igualtat per al desenvolupament. Drets de dones” en la Casa de la Dona

L’exposició “Igualtat per al desenvolupament. Drets de dones, drets humans”, d’Ajuda en Acció, inclosa en el projecte solidari de la Falla Cronista Vicent Beguer “L’esperança és un espill penjat en el futur”, es pot visitar en la Casa de la Dona, de l’1 al 31 de desembre, de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 hores i de 15.30 a 20.30 hores.

La delegació de la Comunitat Valenciana d’Ajuda en Acció ha organitzat esta exposició, que consta de huit panells en què es realitza un recorregut per la situació en què es troben els drets humans de les dones i les xiquetes en els països del Sud, fonamentalment en sis àrees: economia, educació, salut, violència, política i sobirania alimentària. Cada un dels panells està basat en un concepte clau per a entendre la relació entre pobresa, desenvolupament i desigualtat de gènere, dades sobre la situació de dones i xiquetes, i una breu ressenya per a entendre el context d’estes realitats.
L’exposició ‘Igualtat per al desenvolupament. Drets de dones, drets humans’ reflexa per què les desigualtats de gènere creguen i agreugen els problemes de desenvolupament en els països del sud, afectant en major grau a les dones i les xiquetes.

 

FUNDACIÓ AYUDA EN ACCIÓN
L’experiència de més de 30 anys de la Fundació Ajuda en Acció ha servit per a comprendre que tota política, programa o projecte afecta de manera diferent de dones i hòmens. Prestar atenció a la igualtat de gènere és essencial per a aconseguir un Desenvolupament Humà Sostenible.
La reducció de la pobresa i la igualtat de gènere estan relacionades entre si. Per este motiu, si volem acabar amb la pobresa hem de superar els obstacles que limiten les capacitats de les persones, obstacles com les desigualtats de gènere que intensifiquen la pobresa, la perpetuen de generació en generació i menyscaben la capacitat de dones, hòmens, xiquets i xiquetes per a superar-la. Si les persones en situació de pobresa veuen negats contínuament els seus drets humans, les dones en situació de pobresa veuen negats eixos drets en la seua condició de pobres i en la seua condició de dones.

Fundació Ayuda en Acción. Tel: 96 310 61 21

www.ayudaenaccion.org
cgomez@ayudaenaccion.org
lgonzalez@ayudaenaccion.org

Més informació del projecte “L’esperança és un espill penjat en el futur” http://solidaridadencronista.wordpress.com

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *