Emilio Corachán i Juan Carlos Banacloy artistes fallers 2017 de Olivereta

FALLA oli infantil

La comisión de la falla Olivereta-Cerdá i Rico  ha celebrat en la nit del divendres 6 de maig la junta ordinària on s’han donat a conèixer els artistes que plantaran en la demarcació.

FALLA oli gran

Encara que l’activitat fallera no ha cessat al llarg dels últims mesos, amb aquesta junta es dóna impuls a l’inici de l’exercici. Després de sopar, els fallers van poder conèixer els esbossos dels monuments projectats per Jose Emilio Corachán per la falla gran i Juan Carlos Banacloy per la infantil, que es plantaran en el carrer durant el mes de març de 2017.

La falla gran amb el lema “alta societat” fa un recorregut pels típics tòpics dels rics i famosos, deixant un apartat per al festeig del 75 aniversari de la comissió major.

Per la seua banda, la falla menuda amb el lema “cuidant el teu voltant” 20 ninots faran un recorregut instructiu per diversos comportaments responsables amb el medi ambient.

La Comissió, que es va quedar sense monument gran per incompliment del contracte este març passat, ha volgut enguany valorar per damunt de tot la seriositat dels artistes triats i la seua trajectòria.

Fotos:Remeses per la comissió

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *