Els artistes fallers es donen cita aquest divendres a la Gran Via del Sud / 13/09/2019

El debat que s’organitza dins de la setmana cultural es celebrarà al saló de plens

La Falla Gran Via del Sud comença aquest dimecres 11 de setembre una setmana cultural carregada d’activitats per tal de celebrar els 40 anys d’història de la comissió. Un dels plats forts serà la xerrada-debat que s’ha organitzat aquest divendres 13 a les 19:30 al Saló de Plens del Castell de Bétera, a la qual assistiran artistes fallers de primer nivell, com ara Carlos Carsí, Mario Gual, o Xavier Gàmez. A més a més, també hi assistirà el dissenyador Daniel Gomez.

El debat està titulat «La Falla i els artistes fallers», i amb aquest intenta abordar-se un dels temes més sonats en els últims anys dins de la festa fallera: la inviabilitat de l’ofici. Per això aquests artistes i dissenyador, que planten a places de secció especial a la ciutat de València, seran encarregats d’exposar les seues idees, valoracions, i possibles solucions.

Des de la comissió, el seu President Vicent Manel Miret recalca que aquesta xerrada és una clara evidència de com per als seus fallers, el monument faller és la part essencial de la festa, i els preocupa molt la situació que actualment pateixen molts artistes fallers.

Una setmana cultural completa

Autor entrada: hablemosdefallas