El XIV Piromusical de Sueca cuida les seues mesures de seguretat

sueca

L’empresa encarregada de disparar-lo, la Regidoria de Festes i la Policia Local establixen un protocol, basat en la normativa vigent, per a salvaguardar la seguretat dels assistents

A fi d’augmentar i millorar la seguretat dels assistents al XIV Piromusical, que la pirotècnia Ricardo Caballer oferirà el dissabte 13 de setembre en Sueca, tant l’empresa responsable com la Regidoria de Festes i la Policia Local han establit unes mesures entre les quels s’inclou la impossibilitat d’entrar taules i cadires al recinte, així com qualsevol altre element que dificulte l’evacuació en cas d’emergència.

A més, i com a novetat, atés que en anteriors ocasions l’aforament s’ha vist desbordat, únicament les persones que vullguen accedir a les grades hauran de presentar un tiquet que podran arreplegar gratuïtament, a partir de l’1 de setembre, en la Tourist Info ubicada en el Mercat Central.

La resta d’assistents, que romandrà de peu durant l’espectacle, no necessitarà tiquet. “Ara com ara, el Piromusical de Sueca és un espectacle únic que atrau a persones de tota la Comunitat i de fora d’ella.

Per este motiu, i donat l’augment d’assistents que es produïx cada any, i amb la finalitat de salvaguardar la seguretat de les persones que és el més important, enguany, tant l’empresa responsable com la Policia i la Regidoria de Festes, hem decidit que, per a accedir a la grada ÚNICAMENT, siguen necessaris uns tiquets que es podran arreplegar gratuïtament en la Tourist Info.

L’objectiu és impedir l’acumulació de públic en les vies d’evacuació.

La resta de persones que assistisquen a l’espectacle i que romanguen de peu no necessitarà tiquet, serà únicament per a accedir a la grada”, ha assenyalat el regidor de Festes, Dimas Vázquez, el qual ha afegit que “mai ha succeït res, fins que passa.

Com va ocórrer en el recinte Madrid Arena fa dos anys, quan un aforament desbordat, major del permés, va provocar una tragèdia. Els ciutadans han de comprendre que tot es fa per la seua seguretat”.

L’obertura de les portes de l’Estadi Municipal Antoni Puchades es realitzarà a les 21 hores.

A les 22.45, quinze minuts abans de l’inici de l’espectacle, es tancarà l’accés al recinte per la zona de la Piscina Municipal, a fi d’impedir les aglomeracions de públic en l’entrada i garantir així que el Piromusical comence a l’hora prevista en condicions de seguretat per als assistents.

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.