La Fallera Major de Sueca és presentada oficialment a les autoritats municipals

https://lh3.googleusercontent.com/-UFOxIF3izZg/VZFwFdvh2qI/AAAAAAAGQU0/mRlKvRk35n8/s570/1.png

El saló de plens de l’Ajuntament va acollir, el pasat día 28 de juny  a la vesprada, l’acte protocol·lari que la Junta Local Fallera de Sueca organitza per a presentar les noves representants del col·lectiu faller davant de les autoritats municipals.

La nova Fallera Major de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes per a les Falles de 2016, Sara Roselló Collado, i la seua cort d’honor formada per Anna Lluna Ureña, Ruth Ferrando Vidagany, Lluc Escrivá Carsí, Isabel Fernández del Moral Martínez, Laia Ortega Rufí i Zaida Claver Franco, junt a molts dels membres de la Junta Local Fallera, van ser rebuts per l’alcaldessa de la ciutat, Raquel Tamarit; el regidor de Festes, Pau Roselló; i una nombrosa representació de la corporació municipal.

https://lh3.googleusercontent.com/-eY_lRINAyGs/VZFwFRd1XLI/AAAAAAAGQU4/_CgpXabZapM/s570/2.png

L’acte es va iniciar amb les paraules del president de la Junta Local, José Vicente Llopis, qui va agrair a la corporació la recepció. Per la seua banda, l’alcaldessa, Raquel Tamarit, va mostrar el seu suport al col·lectiu, “sabeu que estem a la vostra disposició per al que necessiteu.

Per als que dubten del suport de Compromís a la festa de les Falles, només dir-los que estan molt equivocats. Jo sóc fallera molts anys i ningú pot dubtar del meu compromís amb esta festa, que no sols té un caràcter lúdic, sinó que també mou una economia molt important i aporta a la ciutat un component cultural que s’ha de destacar

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *