El Grup de Danses de Lo Rat Penat, farà un tribut a l’indumentària tradicional valenciana

Loratpenat 01

El Grup de Danses de Lo Rat Penat, farà un tribut a este delicat teixit en l’indumentària tradicional valenciana en una actuació el pròxim dumenge, 13 de novembre, a les 11.30 h. del matí en el Palau de la Música (Sala Rodrigo).

El Grup de Danses de Lo Rat Penat, oferirà un programa que mostrarà balls populars de la nostra terra, al mateix temps que se podran vore els diferents canvis d’indumentària a través del temps utilisant la seda. Balls com Safanòries d’Alcoy, la Jota de Castelló de la Plana i les Danses de la Santa Creu de Valéncia.

Enguany, en motiu de la declaració de Valéncia com a Ciutat de la Seda 2016 i que convertix ad esta ciutat en referent dels enclavaments mítics de la ruta de la seda en el Mediterràneu occidental i reivindica casi dèu segles de tradició, llegat històric i vinculació en este teixit, han optat per oferir al públic esta mostra.

Durant tota l’actuació el grup de Danses estarà acompanyat per les narracions d’Ampar Cabrera i Sanfèlix, que aixina anirà explicant al públic l’evolució dels balls i l’indumentària utilisada.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *