de la Plaça de Torrent presenta sus monumentos para el año 2020

La COMISSIÓ DE LA Falla De La Plaça va presentar a la comissió els proyectes que plantarà en 2020 que estarà per quart any consecutiu en Secció Especial.

Para la falla infantil, han tornat a confiar per tercer any  en l’artiste Pedro Rodríguez – que va guanyar el tercer premi de Secció Especial el passat any-, qui està donant forma a una falla que portarà el lema «Fills dels núvols».

El monument gran De La Plaça serà obra de l’artiste Fer Marzo que per segon any consecutiu plantarà en la nostra comissió, i que portarà per lema «Un planeta gris».

Les falleres majors de 2020, Lucía Mora Cano i Pepa Mora Puig junt en els artistes, varen ser les encarregades de desvelar els esbossos d’abdós monuments. Ademés, es va descobrir la maqueta del monument major.

Des de l’equip de presidència, Lorena Andreu va destacar que «per quart any consecutiu, hem fet un gran esforç per a que la falla més antiga de Torrent, seguixca competint en la secció especial i que la Falla De La Plaça, està molt orgullosa de contar en estos dos grans professionals».

Autor entrada: hablemosdefallas