Concert benèfic “Units per Mira’m”

Des de la Fundació Mira’m i la plataforma de falles solidàries “Units per a molts” estem treballant en un projecte conjunt de divulgació i captació de fons.
El projecte consisteix en la gravació del CD “Units per Mira’m”, que conté 10 cançons populars i 2 d’autor dedicades a les persones amb Trastorn de l’espectre Autista (TEA).

La fundació Mira’m es una entitat d’iniciativa social sin ànim de lucre, l’objectiu principal és millorar la qualitat de vida de les persones amb Trastorns de l’espectre Autista (T.E.A) i la de les seves famílies.
Seguint la línea d’activitats de sensibilització e informació amb respecte les persones amb TEA que es realitza en la fundació, i a més poder recaptar fons per continuar aconseguint nous objectius, hem organitzat un concert benèfic de presentació del CD.

Concert benèfic “Units per Mira’m”
Diumenge dia 11 de desembre a las 17.30h en el saló d’actes del Complexe cultural la Petxina

Les reserves es poden realitzar en la Fundació:
correu electrònic: info@fundaciomiram.org
Tlf: 963 209 070

correu electrònic: unitsperamolts@gmail.com

Amb un donatiu de 10€ es regalarà el CD y una invitació.

Segur que tots els que acudim a l’acte a més de contribuir a la difusió del treball de la Fundació Mira’m passarem una bona vesprada
junts.
Si algú de vosaltres no pot assistir i vol fer una aportació de fila 0, ací teniu el núm de compte: 2100 1865 30 0200128653.

Fundació Mira’m http://fundaciomiram.org/

Units per a molts: http://unitsperamolts.blogspot.com/

 

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *