Comunicat vocal electe del sector Botànic La Petxina. Falla Borrull – Socors

COMISSIÓ FALLA BORRULL SOCORS

falla borrull dr peset cerveraLa falla Borrull Socors vol manifestar la seua repulsa a la informació interessada respecte a l’elecció dels vocals electes del sector Botànic-La Petxina i més concretament en la persona de la nostra fallera Pepa Gómez.

En primer lloc, manifestem que la secretaria d’esta comissió va entregar, en temps i forma, la candidatura de Pepa a vocal electa convocada per Junta Central Fallera, amb data 25 d’abril de 2018, manifestant, per tant, que el procés ha estat garant amb tots els fallers que puguen presentar-se lliurement al citat càrrec.
En segon lloc, manifestem la repulsa a la manipulació de la informació dels fets ocorreguts en la junta del sector, convocada a tal efecte, on es va procedir en primer lloc, per indicacions del vocal electe i president de la taula electoral, Toni Marco, a decidir si els representats volíem tindre 3 vocals electes o renunciar a un d’ells per no cobrir una de les places que va quedar lliures per la renúncia de Jorge Guarro. En dita votació tots els presidents, a mà alçada i per majoria, van decidir triar dos vocals en este acte, sumant-se a Toni Marco com a vocal electe de Botànic-La Petxina.

Consultada, la delegació d’incidències i el secretari general, ens va informar de la legalitat de dita pràctica, per ser una convocatòria feta en temps i forma.
A posteriori, es va procedir a votar entre els dos canditats, quin d’ells estaria en el càrrec dos anys i quin tres anys, i fruit d’eixa votació, Fernando Vallés ocuparà la placa per tres anys i Pepa per dos.

Per tant, la comissió vol fer costat a la nostra fallera Pepa Gómez i no descarta prendre mesures legals contra les persones i mitjans de comunicació que difamen intencionadament el nom d’esta comissió i de la nostra fallera.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *