Comunicat Na Jordana artistas 2021

Amb el desencís  que  allò que ja  havia cobrat forma d’un veritable miracle es fera malbé a manca d’un pla estratègic de prevenció d’esta pandèmia, NA JORDANA ja ha posat el seu punt de mira en les Falles de 2021.

Esperem impacients la fi de la quarantena i no ens manca la il·lusió per  tornar a retrobar-nos, per compartir projectes i aspiracions, per fer falla colze a colze amb tots i totes els nostres i com que sense falles no té sentit esta festa, orgullosos dels projectes que haurien d’haver cobrat forma el 2020, tornem a confiar als seus màxims responsables la realització dels cadafals sobre els quals esta comissió desplegarà accions i intervencions per tal de fer-los costat amb eixa dosi d’enginy i capacitat d’inventiva a què us tenim acostumats.

Si esta pandèmia ens ha furtat el present no estem disposats a que també ens furte el demà. A un mes del dia en què es va fer la suspensió  oficial de les Falles -perquè el seu ajornament a hores d’ara continua sent molt qüestionable- i sent diumenge de Pasqua de Resurrecció, Na Jordana torna a ressorgir per fer front a un nou exercici i fa públic que Mario Gual del Olmo serà el responsable de l’execució de la nostra falla gran el 2021  i que Miguel Hache gestarà el projecte dels més menuts i menudes.

Aprofitem alhora l’avinentesa per fer palés el reconeixement al treball creatiu de Carlos Corredera i esperem tingueu l’oportunitat de vore’l plasmat al carrer abans de passar pàgina a este exercici, perquè la seua capacitat i el gust  i elegància per a copsar amb un grafisme personal i innovador la ironia o la crítica més corrosiva, el fa un dels més grans de l’ofici de fer falles. Des de l’admiració i el reconeixement al seu quefer, artista i comissió esperem retrobar-nos-hi en un futur no massa llunyà.

Esperem la nostra decisió siga per totes i tots una notícia de vida, festa i esperança en temps de Coronavirus.

Autor entrada: hablemosdefallas