Bétera s’acomiada de les seues Falleres Majors

desp1

Les Falleres Majors de Bétera de 2016, Inés Plasencia i Paula Hernández, digueren adéu al seu càrrec dissabte a la Sala de Plens del Castell. Inés i Paula arribaven juntes passades les 19:00 al Castell de Bétera.

desp2

A les portes les va rebre l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, a més de les que es convertiran en Falleres Majors de 2017 Julia Garrido i Lluna Alejo. Dins amics, familiars i membres de la Junta Local Fallera omplien la sala.

desp3

L’acte fou una afectuosa mostra de carinyo del món faller cap a les dues joves. El primer a parlar va ser el president de la Junta Local, Josep Maria Asensi, qui els va dedicar un emotiu homenjae i repàs l’intens any que han viscut junts.

desp4

Després, un audiovisual amb els testimonis de familiars i amics feu esclatar les llàgrimes de les falleres. La vesprada es completà amb la imposició dels corbatins a l’estendard.

Paula i Inés van voler dirigir-se al públic de manera conjunta i micròfon en mà. Les emocions no tardaren en aflorar, sobre tot en la xiqueta Paula que va dir unes paraules plenes de sentiment cap a la festa fallera i com no, d’agraïments per tot l’any viscut.

L’Alcaldessa també els va dedicar unes paraules a les que són màxim exponent de la festa fallera en el poble. Paraules on va destacar el víncul que havíen creat i els va aconsellar que el cuidaren per a que dure tota la vida. Alemany també els va voler agraïr la seua tasca de donar a conèixer les falles del poble durant tot l’any.

L’acte va acabar amb els himnes de Bétera i la Comunitat Valenciana. Després tots junts van celebrar el comiat en el Sopar de Gala Faller al Saló Azhor de Bétera que va allargar-se fins a altes hores de la matinada.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *