Bernat Aliño de Sueca, va presentar el seu llibret

La comissió de la falla Bernat Aliño de Sueca va presentar el dimecres 18 de febrer a la vesprada, en el seu casal, el llibret que han preparat per a enguany i que recull una anàlisi minuciosa del que realment simbolitza la festa fallera.

https://lh3.googleusercontent.com/-Lw_CE7pan9I/VOZqECD8Y4I/AAAAAAAF7l4/PgXB6Fbk9Jo/s575/2.png

Des de fa deu anys, esta comissió realitza un treball rigorós a l’hora de confeccionar el seu llibret, dotant-li d’un contingut addicional a l’habitual en este tipus de publicacions, que contribuïx a oferir al lector un llibre d’una gran qualitat textual i fotogràfica.

https://lh5.googleusercontent.com/-oxfKOgwaQoM/VOZqEWjl84I/AAAAAAAF7l8/W3qT34UoE6A/s575/1.png

“Davall el títol ‘El reflex d’una festa’, les seues pàgines pretenen reflectir la interacció que es produïx entre la festa de les Falles i molts altres aspectes de la societat i la cultura, com ara la literatura, la música, la pirotècnia, els artistes fallers, les noves tecnologies, la religió, els mitjans de comunicació, la igualtat de gèneres i la relació amb les institucions i amb les persones que no viuen la festa de la mateixa manera que els fallers, expliquen els seus responsables, Mª José Martínez, Mª José Sarrió, Dolores Ferrando i Carles Miragall.

A l’acte de presentació van acudir l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Cultura, Josep Navarro; la regidora de Joventut, Raquel Tamarit; la regidora d’Acció Social, Pilar Moncho; i el regidor de Promoció Lingüística, Salvador Giménez. Així mateix, va participar, com a una de les responsables del llibret, la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió.

A més de les falleres majors i presidents d’esta comissió, van assistir també la Fallera Major de Sueca, Eila Colomar, junt al president de la Junta Local Fallera, Vicent Llopis, i altres membres d’este col·lectiu; així com una gran representació dels col·laboradors que han participat enguany en la realització del llibret, i que han sigut: Xuso Torres, Salvador Vendrell, Marc Sarrió, Juan Antonio Llopis, Julián Sáez, Emili Chaqués, José Vicente Vivó, Daniel Claver, Carles Galletero, Adrià González, Leo Ferrer, Fernando Badía, Jesús Roselló, Jose María Sancho, Pascual Burguera, Pep Granell i el rector de la Mare de Déu del Carme, Francisco Llopis; a més de fallers de la comissió que han aportat el seu granet d’arena en forma de fotografies. L’acte va finalitzar amb un vi d’honor a base de cava, coques i bunyols casolans per a tots els presents.

Com ve fent els últims deu anys, la Falla Bernat Aliño ha presentat el seu llibret als premis que concedix anualment la Conselleria de Cultura. L’any passat esta comissió va obtindre un valuosíssim 29 premi, del total de 62 que s’atorguen als llibrets presentats per comissions falleres de tota la Comunitat Valenciana.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *