XXII Concurs de Piano ‘Mestre Josep Serrano’

concuspiano1

Lo Rat Penat ha convocat el XXII Concurs d’Interpretació al Piano ‘Mestre Josep Serrano’ que es celebrarà el pròxim dia 19 de novembre, dissabte, a partir de les 10 hores en la Sala “Constantí Llombart” de Lo Rat Penat, C/ Trinquet de Cavallers, 9 de Valéncia.

Este certamen musical està dirigit als jóvens pianistes que cursen o hagen cursat els seus estudis pianístics en conservatoris o escoles musicals de la Comunitat Valenciana, en un intent d´ajudar a la promoció de les noves promeses en l´interpretació al piano.

Els participants hauran de superar diverses proves en les diferents categories que han establit els organisadors del concurs: Categoria A fins als 15 anys, Categoria B dels 16 als 20 i, finalment, la C a partir dels 21 fins als 25.

Els premis respectius son de 500, 1.000 i 1.500 euros més diploma. Els guanyadors participaran en un concert extraordinari que es celebrarà en el Palau de la Música de Valéncia i rebran el seu guardó en la cerimònia dels Jocs Florals de la Ciutat i Regne de Valéncia en el Teatre Principal de Valéncia. Els aspirants hauran d’inscriure’s abans del 17 de novembre en la Sèu de Lo Rat Penat.

Lo Rat Penat, fundada en 1878, decana de les societats culturals valencianes, és propietària per donació familiar del piano del mestre de Sueca, per lo que es va decidir convocar este concurs en el nom de “Mestre Josep Serrano”, u dels més grans i prolífics compositors valencians.

Les bases se poden consultar en la web de www.loratpenat.org i també recollir-les en la sèu social de l’entitat, C/ Trinquet de Cavallers, 9 , 46003 Valéncia, Tel. 96 391 09 92, e-mail: secretaria@loratpenat.org

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *