Vuitè premi en la creu major, en Cardenal Tarrancón de Burriana

Magnific inici de la Falla Societat Cardenal Tarancón en la seua marxa en l’exercici faller 2014-2015 en aconseguir un merescut vuitè premi en la seua creu major.

Cruz Cardenal tarrancon

En referència a la creu major la temàtica ha sigut una creu de clavell roig, blanc i rosa amb un jardí zen, mentres que la creu infantil el clavell ha sigut blanc i blau amb un jardí temàtic que recordava al pol nord.

Agrair a tots els comissionats la seua inestimable col·laboració i felicitar-los per l’èxit assolit en arreplegar per primera vegada en aquesta falla una banderi.

Entr

Els premis en categoria major han sigut atorgats de la següent forma: 8º Premi Falla Societat Cardenal Tarancón, 7º Premi Falla Barri La Mercè, 6º Premie Barri Quarts de Calatrava, 5º Premi Falla Societat Sant Josep, 4º Premi Falla Barri La Vila, 3º Premi Falla Don Bosco, 2º Premi Falla Barri El Escorredor, 1º Premi Falla Barri València.

En el que concerneix a la categoria Infantil els premis han quedat de la següent forma: 8º Premi Falla Barri la Ravalera, 7º Premi Falla Barri La Mercè, 6º Premi Falla Barri La Bosca, 5º Premi Falla Barri La Vila, 4º Premi Falla Societat Sant Josep, 3º Premi Falla Barri El Escorredor, 2º Premi Falla Don Bosco, 1º Premi Falla Barri València.

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *