Visita dels Trages Falla Les Roques de Denia

Visita dels trages de Marcos i Emma

Un parell de dies abans de la nostra presentació infantil, vam visitar els trages de els nostres màxims càrrecs infantils 2013, Marcos Gimeno Peréz i Emma Miralles Roselló.

Visita dels trages de Marcos i Emma Visita dels trages de Marcos i Emma

Ens vam reunir practicament tota la comissió al complet ja que l’ocasió el mereixia!
Sobre les 8 de la nit vam quedar on plantem els nostres monuments i ens van dirigir cap a les cases dels xiquets ja que tenien les seues gal.les allí exposades.

Visita dels trages de Marcos i Emma

I que dir dels trages i els seus complements, tots es veien com ho són, espectaculars i preciosos, així com exposats amb moltíssim gust. Després de la visita dels trages, Marcos i Emma, ens van convidar a tots a un bon sopar, en la que com sempre regne el bon ambient de la nostra falla. Després, els càrrecs infantils del passat any, Antonio i Andrea, els van fer entrega d’uns detalls en nom de tota la comissió. A Emma, li regalem un penjoll d’or que és el nostre escut junt amb una agulla per a la banda, i a Marcos el seu anhelat bastó, ambdós regals, són els que reben sempre per tradició els màxims càrrecs de la nostra falla, i que van rebre plens d’il•lusió i orgull. Després per a acabar la vetlada, els fallerets i falleretes infantils es van posar a jugar tots junts, i els grans vam aprofitar per a fer les nostres charraetes, i conversar sobre com ens aniria en la nostra presentació infantil.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *