“Valencia en blanc i negre” en Gandia

GandiaLes Falles de Gandia van inaugurar el passat dia 4 d’abril l’Exposició “València en Blanc i negre” alhora que es van fer entrega dels ninots indultats de 2014 per a completar el Centre d’Interpetació de la Festa. En aquest cas el ninot indultat infantil pertany a la Falla Plaça Prado, mentre que el major és de la falla Beniopa.


València en blanc i negre és l’oportunitat de gaudir d’una exposició d’una de les col·leccions fotogràfiques més importants al territori valencià; la col·lecció Tivoli de Xavier Aura Tortosa que ha anat adquirint els fons en mercadets, subhastes, llibreries… Inaugurada al Museu d’Etnologia de València en ella trobem la ciutat mitjançant la fotografia d’aficionats anònims, amateurs generalment de classes acomodades que es podien permetre una afició cara. Així les fotografies són un reflex també de la seua ideologia, de com és el seu món, recullen aspectes amables pintorescs, fugen del conflicte, de la denúncia. Les fotografies es centren en la primera meitat del segle XX, un dels períodes de més transformacions en la ciutat.

 

Las Fallas de Gandia inauguraron el pasado día 4 de abril la Exposición “València en Blanc i negre” al mismo tiempo que se hicieron entrega de los ninots indultados de 2014

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *