Torrent triarà les seues Falleres Majors de 2015

torrent

 Torrent torna a començar el cicle faller.

Aquest dissabte  12 d juliol la capital de l’Horta Sud celebra l’acte d’elecció de les Falleres Majors de Torrent 2015, amb les 18 candidates presentades: 9 majors i 9 infantils, que opten a ser les màximes representants de la festa.

Més de 1.500 persones es concentraran al voltant de l’Àgora de Parc Central per donar calor a les seues candidates i per gaudir d’un espectacle dinàmic que transportarà als presents a la infància i els connectarà amb records, il•lusions i els somnis del propi món faller. .

“No deixes de somniar” és el títol de l’esdeveniment d’aquest any, on les candidates tornaran a ser protagonistes absolutes de cadascuna de les actuacions i sorpreses.

Un grup voluntari de fallers ompliran de música un xou multimèdia carregat de referències a les 29 comissions de la ciutat.

A les 21.30 hores tindrà lloc la recepció de les candidates per part de l’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, i a les 22.00 hores començarà l’espectacle.

 

L’Àgora de Parc Central torna per cinquè any consecutiu a acollir l’escenari -que farà realitat el somni d’una xiqueta i una jove, – gràcies a les comoditats d’aparcament, espai i utilitat d’aquestes instal•lacions.

Al voltant de la mitjanit està previst el moment més esperat, quan l’alcaldessa de Torrent faça públic el nom de les dues afortunades.

Gran expectació en el procés d’elecció

Més de 24.478 visites segueixen “Camí d’un somni” en tan sols 18 dies.

Junta Local Fallera de Torrent ha posat en marxa, un any més, el conegut blog “Camí d’un somni” on es pot conèixer a les candidates en entrevistes personals, fotos i seguir al minut totes les proves que han realitzat amb el jurat:

http://camidunsomni.wordpress.com/

En només 18 dies, des del 24 de juny fins al 11 de juliol, que ha durat el procés de presentació de les candidates, la pàgina ha registrat nombroses visites, a les quals cal sumar les visites del canal de Youtube de Junta Local Fallera de Torrent.

Les visites dels vídeos de les entrevistes de les candidates han sumat un total de 8.726 visualitzacions.

Tot un èxit per a l’equip de Junta Local Fallera, que any rere any, tracta d’oferir el procés d’elecció amb total transparència i claredat.

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *