Torrent celebra la festa de la Creu de maig

La falla Ramón y Cajal, Lope de Rueda i el Casal de festes de Sant Gaietà guanyen este tradicional concurs, organitzat per la falla Cronista Vicent Beguer Esteve

Torrent

A l’arribar maig, mes de les flors, arriba a Torrent la tradicional festa de la Creu, recuperada per la falla Cronista Vicent Beguer Esteve en la capital de l’Horta Sud. Un any més, falles i associacions han decorat els barris de la ciutat amb creacions artístiques en modalitat de flor natural i manualitats.

Quant a la creativitat en flor, la Falla Ramón y Cajal ha guanyat el primer premi amb la representació d’un àngel, el segon premi ha anat a parar a la falla carrer Benemèrita amb la seua inspiració marina i el tercer premi ha sigut per a la falla Av. Reina Sofia.

Per la seua banda, la falla Lope de Rueda ha guanyat el primer premi en la modalitat de manualitats i, al seu torn, s’ha portat el premi a la més original amb un treball realitzat amb cintes enrotllades de paper.

El segon, per a Antroni Pardo i la seua creu “picassiana”, mentres que el bronze ha anat a parar a Sant Valerià, amb una creació tèxtil que recreava un pardal sobre una flor

Quant al premi destinat a la millor Creu d’associacions, ha sigut per al Casal de Festes de Sant Gaietà.

Dissabte passat va tindre lloc l’entrega de premis en el casal de la falla Cronista.

A la lectura dels premis del XIX Concurs de Creus de maig “Raquel Pérez Villa” va assistir la Fallera Major de Torrent, Beatriz Fernández, i les Falleres Majors de la comissió organitzadora, Nerea Higueras i Yolanda Talens, junt amb els regidors de Medi Ambient, José Gozalvo i d’Educació, M. Carmen Benavent.

picasa_albumid=6014421948366250401

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *