Sopar Solidari Corts d’Honor de Torrent

P1070691b1-e1327327218946Durant cinc anys consecutius les Corts d’Honor i Falleres Majors de Torrent antigues han celebrat un sopar benèfic. Enguany, amb el lema “30 anys amb la mateixa il·lusió de sempre”, correspon la seua organització a la Cort de 1982 ((Inmaculada Carratalá Vilanova, Trinidad Comes Olmos, Mª Dolores Hernán Jiménez, Mª José Sáez Puig, Adoración Rodríguez Torrecilla, M ª Jesús Sanz Oviedo i com a fallera major, Marisa Parrilla Jiménez), i se celebrarà en el mes de juny, amb l’Associació Laura Vicuña com a beneficiària.

En este cas s’organitza un acte de presentació divendres, 23 de març, a les 18.30 h, en la sala d’actes de l’Ajuntament, en què s’explicaran les característiques de l’Associació Laura Vicuña, la seua finalitat i objectius, amb una exposició de treballs elaborats pels menors i dones de l’Associació, i la posada en escena de l’obra de teatre La máquina de los sueños, per a tots els públics, obra escrita, dirigida i interpretada pels adolescents i jóvens del Centre.

Les entrades per a este esdeveniment, al preu de 2 €, es podran adquirir en el Centre Laura Vicuña fins al dia de l’activitat, i també dijous 22 i divendres 23 de març, en la sala d’actes de l’Ajuntament, de 17.00 a 20.00 de la vesprada.

Igualment, estarà reservada una fila O per a les persones que no puguen assistir i desitgen col·laborar amb este acte benèfic. També es pot col·laborar fent una donació en la vidriola solidària i en els tríptics de col·laboració que es podran trobar en els casals fallers fins a finals de maig.

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *