Sopaeta al casal de la Falla Les Roques

Bo, ara si que sí, en Les Roques en escomençat la marcha a tota vela!!, i que millor forma de calfar motors que juntar-nos al nostre casal? 

Pasat divendres, ens var reunir un nombrós grup de fallers i falleres, junt amb amics i col.laboradors de la nostra comissió a la nostra sede fallera. Alli, el nostre “Gran Chef” Jose Antonio Moya junt amb els seus perfectes “Pinches”: Laura Ferrer, Salva Candel i Aroa Forment, ens vam preparar un extraordinari sopar: “menu la xicalla”, varis bocates: “el faller”, “el especial de Les Roques”, “la plantà”.. tots els plats amb noms tipics de la nostra vollguda festa valenciana, i tot bonissim!!.

La vetlada va transcurrir en un magnific ambient, on tots i totes vam compartir mantell i taula, tertulies falleres, jocs de taula… en fi totes eixes cosetes, que s’anomenen “fer falla”, i que sens dubte fa que valga la pena anar a pasar un ratet al nostre casal!!

Tot aquell amic de la nostra falla que vullga vindre i pasar una bona estona amb nosaltres, els esperem els divendres al nostre casal a partir de les 9 de la nit!!. Que no t’ho conten!!.

picasa_albumid=5735354649746126065


###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *