Semana Cultural. Hierros – Juan Bautista Perales

La nostra Setmana Cultural tindrà lloc els propers 1 al 3 d’Octubre al Casal de la Falla Hierros – Juan Bta. Perales.

Setmana_Cultural_copia

Començarem el día 1 d’ Octubre a les 21’30, amb la Inaguració de la Setmana Cultural i l’Exposició de Fotografíes falleres que per a tal event també vos manem informació per a que puga participar tot el món que vullga, després de vore totes les fotografíes tindrem com no!! la Presentació d’esbosos fallers de l’any 2011, amb la projecció d’un audiovisual que es farà per a tal esdeveniment, i que contarem amb la presència dels nostres artistes d’enguany, AGUSTÍ TORRALBA per a la falla gran, i JOSEP ACEBES per a la infantil. Després d’este acte tindrem un xicotet acte de reconeixement del nostre 45 aniversari, i tots junts picarem després un xicotet aperitiu.

Per al día 2 d’Octubre, està preparant-se un “Concurs de Monòlegs”, i dès de ací vos demanem ajuda per a triar un bon grapat de monologuistes que desitjen estar eixa nit en tots nosatros, i del qual el millor monòleg s’emportarà un trofeu i ademés la quantitat de 60€ en metálic, tenim que dir que en eixa nit que nosatros l’hem nomenat “Sopar-Teatre”, en primer lloc farem un sopar de sobaqueta ( o siga cada ú lo seu ) i després tindrem l’espectàcul dels monòlegs, i l’entrada tindrà un preu simbòlic de 1€ ( fins acaparar tot l’aforament del nostre Casal).

Concurs_Fotogrfic_copia

I per a l’últim día tenim, el día de la Jornada Gastronómica, en el cual per no més 5€, vosté podrá degustar plats típics valencians i beguda de vins valencians, arribant a la v esprada on es fará el lliurament dels premis a les millores fotografíes, i de la qual eixirà la nostra portada per al llibret 2011.
Esperant que pugan vindre al nostre Casal i desitjant que tots els passem de la millor manera posible. Si voleu contactar en mí per al tema dels monòlegs, el podeu fer per dos víes, a: mail a “cultura_fallahierros@hotmail.com”, o bé cridant al telèfon 666699802, preguntant per Pepe.

MOLT ATENTAMENT JOSEP MARTÍNEZ i CRESPO
DELEGACIÓ DE CULTURA I RELACIONS PÚBLIQUES 2011 FALLA HIERROS-JUAN BTA.PERALES

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *