San Juan en la falla Gran Vía del Sur de Betera

A les 11:00h acudirem al Casal per gaudir de diversos Jocs Populars així com de tallers per tal de finalitzar tots junts, els remats de la que serà la nostra foguera. També no descartem la possiblitat de aumentar la nostra diversió mitjançant alguns jocs aquàtics pel que recomanem vingau preparats pel que puga passar…!!

Després d’este matí tan intens anirem a casa a descansar per tal d’agafar forces per a la resta del dia i la nit.

San_Juan_GV

A les 17:00 tornarem al Casal, esta volta per plantar la nostra foguereta! Com ja va sent habitual, cada membre de la Comissió Infantil i perquè no de la Major també, hauràn de portar almenys un ninot el qual formarà part de la nostra Foguera de San Joan. Preguem que els ninots siguen portats entre les 17-18h per a que la foguera puga estar acabada i plantada abans de les 18h i que el poble puga gaudir de les nostres creacions. En finalitzar la plantà començarem amb els preparatius de la intensa nit, per aixó preguem màxima assistència de la Comissió Major per al muntatge de les taules, escenari, preparació de les tapes…etc…

A les 21:30h donarem lloc al inici del ja popular “Sopar de San Joan”. Tot el món que vullga acudir deurà fer-ho amb entrepà de casa (sobaquillo), la falla s’encarregarà de la beguda, picoteo, café i postres.

A les 23:30h i mentre prenem el café, donarem lloc a la Cremà de la Foguera, acte seguit replegarem el mobiliari tots junts (cadires, taules, fem..) i en finalitzar açó d’onarem obertura a la Gran Discomòbil la qual ens tindrà de marxa fins a la matinada.

Com veieu un dia replet d’actes!! i és que a la Gran Via del Sur mai en tenim prou!!

Esperem que gaudiu al màxim de totes les activitats programades!

PD: Acuidiu vestits a la nit tots de blanc!!! festa Eivicenca!!

Falla Gran Via del Sur.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *