Robatori al Casal de Olivereta

El Cos Nacional de Policia investiga el robatori en les instal•lacions del casal de la comissió de  Falla Olivereta Cerdà i Rico. En el robatori s’ha sostret ordinadors i altre material informàtic, així com altres articles utilitzats per la Falla. El robatori es va produir presumiblement entre el dissabte i diumenge passats.

Membres de la falla, dilluns 5 per la vesprada van detectar la intrusió en el casal a adonar-se’n del forçament d’una de les portes metàl•liques d’accés. Una volta dins, es va constatar el robatori. Tant les oficines com els magatzems de l’entitat havien patit un intens escorcoll. Per a accedir, els lladres van violentar tots els panys, causant desperfectes per tot arreu.

Els fets van ser posats immediatament en coneixement dels agents de la Comissaria d’Abastos que a hores d’ara se’n fan càrrec de les investigacions.

L’Associació Cultural, lamenta aquests fets alhora que intentaran que aquest entrebanc no modifique l’inici de l’activitat fallera després del parèntesi del mes d’agost.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *